Vi söker dig som vill anta utmaningen att driva ett av Sveriges största jordbruk. Jordbruket drivs idag både konventionellt och ekologiskt. Maskinparken är modern med ny teknik som hjälper oss att arbeta effektivare och ger möjligheter till vidare utveckling av verksamheten. I planeringen för framtiden ligger även att hitta nya grödor och affärsmöjligheter.

I dina arbetsuppgifter ingår budgetering och planering av verksamheten. Ansvar för den dagliga driften och personalansvar för ett tiotal medarbetare. I tjänsten ingår också inköp och försäljning. Därför är en god förhandlingsvana en merit. Du kommer att ingå i företagets ledningsgrupp och har möjlighet att påverka viktiga beslut.

Vi söker dig med affärssinne och drivkraft. Du har lätt för att samarbeta och är en bra problemlösare. Vi lägger stor vikt vid dina ledaregenskaper och värdesätter din förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat och ge medarbetarna möjlighet att utvecklas. Du är en förändringsbenägen person med ett öppet sinne för nya affärsidéer.

Därför söker vi dig som vill anta utmaningen att driva en av Sveriges största jordbruksegendomar. Du är sannolikt lantmästare, agrarekonom eller har annan motsvarande utbildning med inriktning på växtodling och ekonomi. Erfarenhet av köttdjursproduktion är meriterande.

Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan
Som du sänder till Christian Negendanck via e-post christian.n@hogesta.se. 

Har du frågor är du välkommen att kontakta nuvarande Inspektor Patrik Holmgren, tel. 0733-408104 eller VD Christian Negendanck tel. 0733-408102.

Vi vill ha din ansökan senast den 31 mars 2021